ВХОД
Войдите или зарегистрируйтесь
Avatar
Не зарегистированы?

Присоединяйтесь. Это бессплатно.

Забыли пароль? - Напомнить логин?

Логин
Пароль
Запомнить меня

Гвинт гребний Turning Point універсальний

Підібрати гвинт для човнового мотора це не просте завдання, адже на правильний вибір гвинта впливає багато різних чинників.  Якщо починати з мотору то навіть однакові за потужністю моделі від одного виробника але зроблені в різні роки можуть мати різні гвинти. Наприклад дуже складно купити оригінальний, швидкісний гвинт до човнового мотора Сузукі на 5 кінських сил виробництва до 1998 року. Також важко замовити за розумну ціну гвинт на човновий мотор Евінруд як новий так і двигун до 2000 року.  Однак у нас на склады в Києві завжди широкий асортимент, можна знайти знижки на гвинти до всіх моделей човнових моторів Ямаха, а також варто нагадати що ці ж гвинти стають на китайські човнові мотори. У нас ви зможете легко підібрати та замовити як алюмінієвий (гвинт зі сплаву металів) так і нержавіючий швидкісний або вантажний пропеллер до вашого човнвого мотору. Також в нашому магазині можна арендувати тахометр для вимірювання обертів двигуна на час тестування гвинта, а якщо гвинт вам не підходить ми безкоштовно обміняємо його на схожий з іншим кроком. Дешеві китайські залізні гребні гвинти Polaris, ICE, Pana-Silver ми продаємо разом з гвинтами з нержавійки від відомих американських фірм - Mercury, Michigan. Якщо ваш двигун не може витягнути човен в режим глісерування при збільшенні навантаження - обов'язково розгляньте можливість заміни гребного гвинта. Також обов'язково треба міняти гребний гвинт човнового мтора якщо резиновий демпфер в середені провернувся. Ні в якому разі не садіть його на шурупи, клей і т.д. - при наступному ударі жертвою стане редуктор, що коштує набагато дорожче гвинта.
Мотор: EVI
Потужність: 61-115
Ø, дюйм: 13.25
Крок, дюйм: 21
Матеріал: метал
Гвинт: Turning Point
Гребні гвинти американського виробництва Turning Point комплектуються змінними втулками. Тобто на один і той самий гвинт можна встановлювати різні втулки з шайбами, що підійдуть під мотори різних виробників. Отже, обирайте гвинт за розмірами та повідомте нам модель вашого двигуна - ми підберемо необхідну втулку. Ціна втулки не входить в ціну гвинта та коливається від 25 до 35 $.
Картинка на сайті не є фото даної моделі гвинта.
Гарантія на гвинт - три місяці при умові відсутності пошкоджень об підводні об'єкти. Також можливий підбір гвинта  - даємо на тестування на 3 дні, потім можливий обмін на гвинт з іншим кроком.  Для мешканців інших міст крім Києва оплата за послугии Нової Пошти за пересилання при обміні - з вас. Для вашої зручності також пропонуємо тахометр в аренду на час тестування гвинта (не дорого).
Як підібрати гвинт, що таке крок гвинта - читайте в короткій статті.
credit card Можлива оплата карткою будь-якого банку
privat 24 Приват 24, оплата частинами, миттєва розстрочка, кредит
delivery2 Оплата при отриманні на компаніях перевізниках

Характеристики

Особливості

Відгуки

 
Заказать звонок copy
Телефон (*)

Введите корректный номер телефона!