ВХОД
Войдите или зарегистрируйтесь
Avatar
Не зарегистированы?

Присоединяйтесь. Это бессплатно.

Забыли пароль? - Напомнить логин?

Логин
Пароль
Запомнить меня

Генератор бензиновий Weekender X2000i

Чому краще купити генератор Вікендер саме в нашому магазині? У нас ви тільки замовляєте генератор, а розраховуєтеся, сплачуєте за нього та забираєте на сервісі в вашому місті. Це зручно, адже інверторні та бензинові генераотори Weekender в основі мають двигун внутрішнього згорання, який для надійної роботи потребує регулярного сервісного обслуговування. Такий сервіс для підтримання гарантії (2 роки) треба проходити на спеціалізованих сервісних станціях. Надійні бензинові чотиритактні прості та інверторні генератори Уікендер не перший рік реалізуються на території України та вже мають багаточисленні схвальні відгуки власників. Постійна робота виробника над поліпшенням характеристик своїх виробів дається в знаки. Генератори Вікендер - дуже тихі (особливо інверторні моделі), споживають мінімум пального та мають привабливий дизайн. Виробник використовує тільки якісні матеріали та комплектуючи, тому термін гарантії збільшено до двох років. Наш магазин надає постійні знижки на генератори Вікендер, а також безкоштовну доставку по всій Україні.
Генератор бензиновий Weekender X2000i Генератор бензиновий Weekender X2000i Генератор бензиновий Weekender X2000i
0 ГРН
18 400 ГРН
Генератор бензиновий Weekender X2000i виконано за європейськіми стандартами з використанням сучасних технологій та суворим контролем якості. Кожен генератор перевіряється не тільки на заводі перед відправкою, а також на нашому сервісному центрі вже в Україні. Корпус обладнано додатковими шумопоглинаючими пластинами, на передній панелі встановлено світлодіодні  покажчики роботи генератора та кнопка економайзеру, що дозволяє автоматично регулювати оберти двигуна в залежності від навантаження, таким чином зменшуючи витрати пального.

Інверторний генератор відрізняється від звичайного чистою синусоідою вихідного струму. Ця характеристика є важливою для такого високотехнологічного обладнання як газові котли, компютери, телевізори та інша сучасна електроніка. 
Weekender Х2000i зручний в монтажі та транспортуванні. Може застосовуватися при поїздках на природу, пікніках і на дачах. При наявності паливного баку мінімальної ємності, генератор може працювати без зупинки від 4 до 12 годин (в залежності від навантаження), може легко переноситися однією особою. Запуск легкий та може бути виконаний навіть літньою людиною.

Купити бензиновий генератор Weekender X2000i можна в нашому інтернет-магазині.

Характеристики

Виробник: Weekender (США)
Тип генератора: Інверторні
Вид палива: Бензин
Номінальна потужність, кВт: 1,7
Максимальна потужність, кВт: 2
Коефіцієнт потужності: 0,8
Кількість фаз: 1
Напруга, В: 220
Частота, Гц: 50
Виконання: В шумопоглинальному корпусі
Вид запуску: Ручний запуск
Система охолодження: Повітряне
Обсяг паливного бака, л: 4,5
Витрата палива, л / год: 0,4
 
Тип альтернатора: синхронний
Тип двигуна: 4-х тактний, 1-но циліндровий
Модель двигуна: Honda Type
Об'єм двигуна, куб. см: 100
Обсяг масла в картері двигуна, л: 0,55
Наявність лічильника напрацювання: є
Вихід 12 В: немає
Рівень шуму, дБ: 58
Тип установки: Портативні
Висота, мм: 457
Ширина, мм: 525
Глибина, мм: 282
Маса, кг: 20
Гарантія, міс: 24

Особливості

- Система легкого старту
- Низький рівень шуму двигуна
- Низьке споживання палива
- Еко-система при витраті палива

Відгуки

 
Заказать звонок copy
Телефон (*)

Введите корректный номер телефона!